آموزش حقوق دانش آموزی و کودکان، در رأس برنامه های آموزش و پرورش است
93/08/05
 وزیر آموزش و پرورش با بیان این که آموزش حقوق شهروندی از تاکیدات رئیس جمهور می باشد گفت: آموزش حقوق دانش آموزی و کودکان در رأس برنامه های وزارت آموزش و پرورش است.

مراسم افتتاحیه هفته ملی کودک امروز با حضور دکترعلی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، شهیندخت مولاوردی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، معاون آموزش ابتدایی مدیران کل معاونت ابتدایی ، حاجیان زاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان ،جمعی از مسئولان وزارت آموزش و پرورش، نمایندگانی از صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» و جمع کثیری از دانش‌آموزان مناطق مختلف شهر تهران در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد
ابتداآقای دیمه ورمعاون آموزش ابتدایی به میهمان حاضرخیرمقدم گفتند.سپسدکتر علی اصغر فانی دراین مراسم ، با تبریک آغاز هفته کودک به همه کودکان، اولیاء، معلمین و همه دست اندرکاران سنگر مدرسه اظهارکرد: آموزش و پرورش امسال میزبان 12میلیون و 700 هزار دانش آموز در 122 هزار مدرسه در سطح کشور می باشد و از این بابت بسیار خرسندیم.
وی با بیان این که بیش از 7 میلیون دانش آموز در دوره ابتدایی مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: آموزش و پرورش نقش اصلی در شکل گیری شخصیت و تربیت کودکان ایفا می کند.
فانی تربیت در دانش آموزان را به مثابه نقشی بر سنگ عنوان کرد و افزود: علم آموزی،‌ انتقال ارزش ها ، هنجارها ، آداب، عادات، رسوم، باید و نبایدها و در یک جمله انتقال فرهنگ بین نسل ها از کارکردهای آموزش و پرورش است که ماندگار خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش نقش معلمین و مسئولین مدارس را در تربیت دانش آموزان ممتاز خواند و خاطرنشان کرد: تمام رفتار ، کردار و فعالیت های معلمین سرلوحه تربیت و شخصیت دانش آموزان قرار می گیرد و از این بابت باید از زحمات معلمین و دست اندرکاران حوزه تعلیم و تربیت تشکر و قدردانی کرد.
وی هماهنگی بین خانه و مدرسه را در شکل گیری شخصیت و تربیت دانش آموزان موثر خواند و افزود: اولیا باید با مدارس ارتباط کاری داشته باشند تا آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه انسان ساز بتواند با همکاری اولیا انسان هایی مفید، موثر و مسئولیت پذیر را برای آینده کشور تربیت کند.
گفتنی است؛ در مراسم افتتاحیه هفته ملی کودک شهین دخت ملاوردی معاون امور زنان رئیس جمهور و حجت الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری و جمعی از مدیران ارشد آموزش و پرورش حضور داشتند.
منبع: روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش